אוכל
צילום׃ istockphoto

עוגת שוקולד לפסח

עוגה פאדג'ית ומושחתת בלי קמח

| מתוקה | פורסם 25/03/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 142 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

400 גרם שוקולד מריר קצוץ
250 גרם חמאה
1/2 מיכל שמנת מתוקה (120 מ"ל)
1/4 כפית מלח
6 ביצים
1/2 כוס סוכר (100 גרם)

 

אופן ההכנה:

1.מחממים תנור ל-140 מעלות. 2. מקציפים את הסוכר והביצים במיקסר. 3. ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי או במיקרו (בזהירות, שלא יישרף). 4. מערבבים את השמנת המתוקה והמלח יחד עם תערובת השוקולד, ומקפלים אל תוך תערובת הביצים והסוכר. 5. מעבירים לתבנית 24 משומנת ואטומה (שהבלילה לא תישפך). 6. מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים. 7. אופים שעה עד שהעוגה תפוחה וסדוקה, מצננים ומגישים.

>> לעוד קינוחים מומלצים לפסח