צילום׃ אנטולי מיכאלו, mako אוכל
לביבות חצילים ויוגורט
תערובת נפלאה של חציל קלוי וגבינת פטה לצד רוטב מרענן
טל יעקב | טל ושני
| פורסם 01/01/12
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
4 חצילים בינוניים
1 ביצה
כוס קמח
100 גרם גבינת פטה מגוררת
מלח ופלפל
שמן זית לטיגון
לרוטב:
כוס יוגורט
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
עגבנייה חתוכה לקוביות
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 קולים את החצילים על האש ומצננים.
2 מוציאים את בשר החצילים, ומערבבים עם הביצה, הקמח והגבינה.
3 מתבלים, יוצרים לביבות ומטגנים בשמן זית משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
4 מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים עם הלביבות.