אוכל
צילום׃ אנטולי מיכאלו, mako אוכל

לביבות חצילים ויוגורט

תערובת נפלאה של חציל קלוי וגבינת פטה לצד רוטב מרענן

טל יעקב | טל ושני | פורסם 01/01/12 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.6 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 חצילים בינוניים

1 ביצה

כוס קמח

100 גרם גבינת פטה מגוררת

מלח ופלפל

שמן זית לטיגון

לרוטב:

כוס יוגורט

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

עגבנייה חתוכה לקוביות

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 קולים את החצילים על האש ומצננים.

2 מוציאים את בשר החצילים, ומערבבים עם הביצה, הקמח והגבינה.

3 מתבלים, יוצרים לביבות ומטגנים בשמן זית משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.

4 מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים עם הלביבות.