אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

מצה אל קלדו – לדינו

מתכון מיוחד של מצה בריי

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 06/04/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.8 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

גרסא דומה למצה אל קלדו נמצאת אצל יוצאי תימן, שמחליפים את הביצה בארבע כפות חילבה לכל מנה.

מרכיבים :

קערת מרק עוף צח(מרק עוף מסונן, בלי ירקות וכו')
שלוש מצות
ביצה אחת
פרוסת לימון

אופן ההכנה:

1.שוברים את המצות לתוך המרק, מחממים בסיר על האש עד שחם מאוד. 2.טורפים ביצה ומוזגים לסיר תוך בחישה מתמדת, עד שנוצרים סיבים. 3.סוחטים פנימה את הלימון.