צילום׃ Images Of Africa, GettyImages IL
עופיונים ממולאים
מתכון של מסעדת קיטון
שרה רוזנברג | rest
| פורסם 18/03/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
4 עופיונים
¼ כוס שמן זית
5 כפות מיץ סחוט מלימון טרי
מלח ופלפל
למלית
250 גרם כבדי עוף
1/4 כוס קמח מצה
3 חלמונים
4 כפות ברנדי
2 כפות שמן או שומן אווז
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום של 220 מעלות. 2. מערבבים את שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל בקערה ומושחים בתערובת את העופיונים. 3. מניחים במעבד המזון את כבדי העוף, קמח המצה, הברנדי, המלח והפלפל ומעבדים לכדי מחית חלקה. 4. ממלאים את העופיונים במלית וסוגרים בעזרת קיסם עץ. 5. מעבירים את העופיונים לתנור החם וצולים במשך ארבעים וחמש דקות.