אוכל
צילום׃ Avalon_Studio, Istock

לביבות תפוחי אדמה וחזה אווז

שדרוג למתכון הקלאסי

צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף | פורסם 08/12/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 1.6 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

40 גרם חזה אווז מעושן חתוך לרצועות דקות
2 תפוחי אדמה גדולים , קלופים
מלח , פלפל וקורט אגוז מוסקט
1/3 כוס שמן לטיגון
1 כף קמח
1 ביצה

אופן ההכנה:

1 מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה עבה, ומייד מוסיפים את שאר החומרים כולל חזה האווז המעושן, התבלינים, הביצה והקמח ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. 2. יוצרים לביבות מהתערובת, מחממים מחבת עם שמן ומטגנים עד קבלת צבע זהוב ופריך. 3. מניחים את הלביבות על נייר סופג ומגישים.

4 טיפ להשבחת לביבות: אפשר לשדרג את הטעם עם מגוון רטבים לטבילת הלביבות כגון שמנת חמוצה, או שילובים של בליני בטטה עם קרם פרש. אל תשאירו את הלביבות יתומות בצלחת – המטבל עושה את כל ההבדל!