אוכל
צילום׃ מיכל הלפרין, mako אוכל

בורקס דפי אורז עם גבינות

כמה טוב שהמציאו את בורקס דפי האורז - גרסה דלת קלוריות ונטולת גלוטן לבורקס הרגיל, שפותחת בפנינו עולם חדש ונפלא של מאפים זהובים. הפעם הכנו אותו עם גבינות. יצא אש

מיכל הלפרין | mako אוכל | פורסם 15/08/19 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 870 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת דפי אורז

מעט שמן

שומשום או קצח, לקישוט 

למילוי:

קופסת קוטג' או גבינה רכה

200 גרם פתיתי גבינה צהובה

ביצה

אופן ההכנה:

עוד מתכונים עם דפי אורז

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים את הרכיבי המילוי.

3 טובלים דף אורז בקערה של מים חמימים ומשרים 5-6 שניות.

4 מעבירים את דף האורז למשטח יבש ומנחים במרכזו כף גדושה מהמלית. סוגרים בצורת מעטפה. חוזרים על הפעולה עם כל הדפים.

5 מסדרים את דפי האורז על תבנית משומנת, מברישים בשמן זית ומעטרים בשומשום או קצח.

6 אופים כחצי שעה, עד שהדפים מזהיבים מעט. 

*אל תוותרו על הביצה. היא תורמת ליציבות הגבינות ומונעת מהן להישפך מהבורקס במהלך האפייה. ניתן להמיר בכף קורנפלור.

>> מוזמנים לקרוא עוד על בורקס דפי האורז כאן