אוכל
צילום׃ alisafarov, ShutterStock

גוואקמולי

גוואקמולי הוא מטבל שלא באמת צריך מתכון בשבילו, אבל כשמכינים אותו ממתכון טוב פתאום מגלים עולם ומלואו. אתם מוזמנים לנסות

מיכל מוזס | mako אוכל | פורסם 13/02/22 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.5 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 אבוקדו גדולים, ללא קליפה וגלעין

1 עגבנייה, קצוצה

מיץ מחצי לימון

1 כפית חרדל

1 כפית מיונז

2-1 שיני שום, קצוצות

רבע פלפלון צ'ילי קצוץ (או לפי דרגת החריפות הרצויה)

מלח

פלפל שחור גרוס

2 כפות כוסברה ו/או פטרוזיליה, קצוצה

אופן ההכנה:

שמים את כל מרכיבי הגוואקמולי בקערת מעבד מזון ומעבדים בפולסים עד שמתקבלת מסה שחלקה קרמית וחלקה עדיין עם גושים. מגישים.

והנה מתכון לפסטה עם גוואקמולי!

בתיאבון!