אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

אורז מלא עם סלק

גם בדיאטה מותר ורצוי שהאוכל יהיה לא רק בריא ודל בקלוריות אלא גם מלא טעמים וצבעים: אורז מלא עם סלק אדום עז ומלא תבלינים. קבלו מנה עיקרית מספקת במיוחד

נעמה בן דוד טרבלסי | mako אוכל | פורסם 04/08/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס אורז מלא

כף שמן

בצל, קצוץ דק

סלק, קלוף וחתוך לקוביות

קורט מלח גס

1/2 כפית כמון

קורט פלפל שחור

קורט אורגנו

1/4 כפית שום כתוש

קורט סוכר חום

פחית עגבניות מרוסקות 800 גרם

1/2 2 כוסות מים

אופן ההכנה:

1 בוררים את האורז המלא ושוטפים במים.

2 מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים את הסלק והאורז המסונן.

3 מוסיפים את התבלינים והעגבניות המרוסקות, מערבבים ומוסיפים מים. מביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה קטנה ומכסים.

4 מבשלים 40 דקות, או עד שלא נשארים מים בתחתית הסיר.

* מנה אחת מכילה 400 קלוריות

נעמה בן דוד טרבלסי היא דיאטנית קלינית B.SC בסטודיו C

הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C

 >> והנה גם מתכון לסלט סלק חי ומשגע

>> בשבוע שעבר הכנו פשטידת מנגולד משגעת
>> לחמניות חלב מפנקות של אביבה פיבקו