צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
אורז מלא עם סלק
גם בדיאטה מותר ורצוי שהאוכל יהיה לא רק בריא ודל בקלוריות אלא גם מלא טעמים וצבעים: אורז מלא עם סלק אדום עז ומלא תבלינים. קבלו מנה עיקרית מספקת במיוחד
נעמה בן דוד טרבלסי | mako אוכל
| פורסם 04/08/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
כוס אורז מלא
כף שמן
בצל, קצוץ דק
סלק, קלוף וחתוך לקוביות
קורט מלח גס
1/2 כפית כמון
קורט פלפל שחור
קורט אורגנו
1/4 כפית שום כתוש
קורט סוכר חום
פחית עגבניות מרוסקות 800 גרם
1/2 2 כוסות מים
אופן ההכנה:
1 בוררים את האורז המלא ושוטפים במים.
2 מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים את הסלק והאורז המסונן.
3 מוסיפים את התבלינים והעגבניות המרוסקות, מערבבים ומוסיפים מים. מביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה קטנה ומכסים.
4 מבשלים 40 דקות, או עד שלא נשארים מים בתחתית הסיר.
* מנה אחת מכילה 400 קלוריות
נעמה בן דוד טרבלסי היא דיאטנית קלינית B.SC בסטודיו C
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C
>> והנה גם מתכון לסלט סלק חי ומשגע