אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

שניצל אפוי

רואים את המנה היפה הזו? מה תעשו אם נגיד לכם שיש בה רק 5 מרכיבים ו-490 קלוריות? ברור - תרוצו גם אתם להכין. בריא, לא משמין, והכי חשוב - טעים טעים

מיכל נוי | mako אוכל | פורסם 31/12/19 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 144 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

200 גרם חזה עוף, מחולק ל-2-3 חתיכות

ביצה

5 כפות קוואקר

כף שמן זית

חצי כפית פפריקה

מלח

אופן ההכנה:

1 מחממים את התנור או הטוסטר ל-180 מעלות.

2 שוברים את הביצה לקערה שטוחה וטורפים.

3 בקערה שנייה מערבבים את הקוואקר, השמן, הפפריקה (אפשר כמובן להוסיף איזה תבלין שאוהבים) והמלח.

4 טובלים את חזה העוף בביצה ולאחר מכן בתערובת הקוואקר, כך שיכסו כמה שיותר משטח הפנים.

5 מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות, עד להשחמה של הקוואקר.

* מיכל נוי היא דיאטנית ברשת סטודיו C רעננה

הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C