צילום׃ דן-יה שוורץ
חזרת של מסעדת קיטון
אדומה, חריפה ונהדרת. החזרת הכי מסורתית שיש
אורנה רסקין | מסעדת קיטון
| פורסם 25/03/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1/2 שורש חזרת
6 סלקים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס חומץ
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 חותכים את שורש חזרת לחתיכות קטנות ומשרים במים למשך חמש שעות.
2 שוטפים היטב את הסלק ומבשלים אותו במשך שעה בסיר מלא במים.
3 מסננים את המים, קולפים את הסלק, טוחנים אותו ומערבבים עם החזרת, החומץ, המלח והסוכר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לעוד מנות ראשונות מומלצות לחג