צילום׃ אסתי רותם, mako אוכל
פשטידת בצל בריאה לכל המשפחה
בפשטידה הזו אין קמח בכלל. מה שמחזיק אותה זה חצי כוס של קוואקר - שהופך אותה באחת למאפה סופר-מזין. פשטידת בצל שתוך שעה על שולחנכם
אסתי רותם | mako אוכל
| פורסם 27/05/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לתבנית פאי מלבנית, כמו בתמונה:
4 בצלים בינוניים
1 כפית סוכר
4 כפות שמן
1/2 מיכל קוטג' (125 גרם)
2 ביצים
1/2 כוס קוואקר
3 שיני שום, כתושות
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח
2 כפות גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה:
1 פורסים את הבצל דק ומפרידים לטבעות. מערבבים את טבעות הבצל והסוכר.
2 מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד גוון זהוב-חום. מניחים לו להתקרר מעט.
3 שומרים מעט מהבצל המטוגן בצד. את השאר מערבבים עם יתרת החומרים, מלבד הגבינה הצהובה.
4 מעבירים את התערובת לתבנית משומנת היטב. מפזרים מלמעלה את הבצל שנשאר ואת הגבינה הצהובה.
5 אופים 35 דקות בחום של 180 מעלות.
אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות.