צילום׃ Nicola Stratford, Istock
סלט פטרוזיליה
סלט דל קלוריות ומרענן
ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לסלט
2 חב' פטרוזיליה
1 חב' שקדים קלויים
200 גר' גבינת ברינזה
לרוטב
2 כפות מיץ לימון
2 כפות חומץ
חצי כוס שמן חריה
1 כפות שום טרי מרוסק
1 כפית חרדל
1 כף סוכר
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מפרידים את עלי הפטרוזיליה מהגבעולים, קוצצים דק את העלים, מפוררים את הגבינה מעל ומפזרים את השקדים. מערבבים את חומרי הרוטב ורק לפני ההגשה לצקת אותו מעל הסלט.