אוכל
צילום׃ עודד קרני

סלט קפרזה של אבי שקרל

מתכון לסלט טעים וקל להכנה בסגנון איטלקי

אבי שקרל | rest | פורסם 16/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

כדור גבינת מוצרלה באפלו
2 כפות חומץ בלסמי משובח
2 כפות שמן זית
1 עגבנייה בינונית ויפה
מלח
פלפל
עלי בזיליקום לקישוט

אופן ההכנה:

את כדור המוצרלה חותכים ל-5 פרוסות בעובי של 1 ס"מ כל אחת. חותכים את העגבנייה לפרוסות בעובי 1 ס"מ כל אחת. על צלחת מסדרים לסירוגין פרוסות עגבנייה וביניהן פרוסות מוצרלה. בין הפרוסות מוסיפים את עלי הבזיליקום. בוזקים מעל שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל ומגישים מיד.