פלאפל ירוק עסיסי וטעים בטירוף
קבלו הזהרה ידידותית ממישהו שמבין: אחרי שתטעמו את הפלאפל הירוק הזה, הסטנדרט שלכם בפלאפל יעלה כל כך שלא יהיה פשוט לחזור אחורה. הוזהרתם? עכשיו נסו ותראו שצדקנו
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 20/08/24
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ל-35-40 כדורי פלאפל:
250 גרם גרגירי חומוס קטנים
2 צרורות כוסברה
1 צרור פטרוזיליה
5 שיני שום קלופות
1 פלפל ירוק חריף
1 תפוח אדמה קטן, קלוף
חצי כפית כמון
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
אופן ההכנה:

1 משרים את החומוס במים 12 שעות לפחות.
2 מכניסים את כל המרכיבים מלבד השמן לבלנדר ומעבדים עד לקבלת מרקם כתוש יחסית דק.
3 מחממים שמן לטיגון עמוק, יוצרים כדורים בעזרת כפות הידיים ומכניסים בזהירות רבה לשמן החם.
4 מטגנים כשתי דקות. מגישים חם.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה

** ניתן להקפיא את הבלילה ולהפשיר לפני השימוש.