צילום׃ נועם דוד - סטודיו גלימפס, mako אוכל
כדורי תמרים, שקדים וקוקוס
מתכון לכדורי תמרים ושקדים שמתאים לכו-לם, כי הוא גם טבעוני, גם ללא תוספת סוכר, גם נטול גלוטן וגם, וזה הכי חשוב - טעים בטירוף. מה סוד הקסם? תמר מג'הול שתמיד עושה את העובדה, ושמן קוקוס שנותן טאצ' עדין
גלית שלגי | mako אוכל
| פורסם 17/07/16
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
6 תמרים מסוג מג'הול
1 כוס שקדים לא קלויים
1 כף אבקת קקאו
1 כף שמן קוקוס
פתיתי קוקוס טחון/שומשום לציפוי
אופן ההכנה:
1 מגלענים את התמרים ומניחים בקערה.
2 טוחנים את השקדים לפירורים ומוסיפים לקערה עם התמרים. מוסיפים כף קקאו ואת שמן הקוקוס.
3 מערבבים עם הידיים (אין צורך להשתמש במעבד מזון, התמרים לחים וקל לעבוד איתם). צרים כדורים קטנים ומצפים בפתיתי קוקוס / שומשום.
*אפשר לקלות 5 דקות את השקדים להוצאת הארומה, אך יש לשים לב לא לקלות יתר על המידה.
**חשוב להשתמש בתמרים מסוג מג'הול – המתכון יוצא הכי מוצלח!