אוכל
צילום׃ נועם דוד - סטודיו גלימפס, mako אוכל

כדורי תמרים, שקדים וקוקוס

מתכון לכדורי תמרים ושקדים שמתאים לכו-לם, כי הוא גם טבעוני, גם ללא תוספת סוכר, גם נטול גלוטן וגם, וזה הכי חשוב - טעים בטירוף. מה סוד הקסם? תמר מג'הול שתמיד עושה את העובדה, ושמן קוקוס שנותן טאצ' עדין

גלית שלגי | mako אוכל | פורסם 17/07/16 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 377 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 תמרים מסוג מג'הול

1 כוס שקדים לא קלויים

1 כף אבקת קקאו

1 כף שמן קוקוס

פתיתי קוקוס טחון/שומשום לציפוי

 

אופן ההכנה:

1 מגלענים את התמרים ומניחים בקערה.

2 טוחנים את השקדים לפירורים ומוסיפים לקערה עם התמרים. מוסיפים כף קקאו ואת שמן הקוקוס.

3 מערבבים עם הידיים (אין צורך להשתמש במעבד מזון, התמרים לחים וקל לעבוד איתם). צרים כדורים קטנים ומצפים בפתיתי קוקוס / שומשום.

*אפשר לקלות 5 דקות את השקדים להוצאת הארומה, אך יש לשים לב לא לקלות יתר על המידה.

**חשוב להשתמש בתמרים מסוג מג'הול – המתכון יוצא הכי מוצלח!

>> לעוד מתוקים מפנקים ובריאים של גלית שלגי