אוכל
צילום׃ ענבל לביא, mako אוכל

שייק בננות ותמרים

המרקם קרמי וסמיך כמעט כמו גלידה, המתיקות משגעת ללא תוספת סוכר, הערכים התזונתיים בשמיים, והטעם? הטעם הוא בול מה שאנחנו מחפשים בשייק. 6 מרכיבים פשוטים והוא שלכם

ענבל לביא | mako אוכל | פורסם 07/08/18 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 501 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

10 תמרים יבשים, גדולים ורכים (200 גרם), רצוי מזן מג'הול

2 בננות בשלות, קפואות

400 מ"ל (פחית) חלב קוקוס/חלב /חלב סויה

1 כפית תמצית וניל

חצי כפית קינמון טחון

6-8 קוביות קרח

אופן ההכנה:

1 מגלענים את התמרים, קולפים את הבננות הקפואות וחותכים לפרוסות עבות.

>> עוד מתוקים שווים בבלוג של ענבל - פיית העוגיות

2 טוחנים בבלנדר את התמרים ופרוסות הבננה עם החומרים לקבלת שייק סמיך וחלק. מוסיפים מעט מים בהתאם לסמיכות הרצויה.

3 יוצקים את השייק לצנצנות שייק או לכוסות גבוהות ומגישים מיד.

* המתכון מתאים ל-2 כוסות גדולות או ל-4 כוסות סטנדרטיות