צילום׃ ענבל לביא, mako אוכל
שייק בננות ותמרים
המרקם קרמי וסמיך כמעט כמו גלידה, המתיקות משגעת ללא תוספת סוכר, הערכים התזונתיים בשמיים, והטעם? הטעם הוא בול מה שאנחנו מחפשים בשייק. 6 מרכיבים פשוטים והוא שלכם
ענבל לביא | mako אוכל
| פורסם 07/08/18
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
10 תמרים יבשים, גדולים ורכים (200 גרם), רצוי מזן מג'הול
2 בננות בשלות, קפואות
400 מ"ל (פחית) חלב קוקוס/חלב /חלב סויה
1 כפית תמצית וניל
חצי כפית קינמון טחון
6-8 קוביות קרח
אופן ההכנה:
1 מגלענים את התמרים, קולפים את הבננות הקפואות וחותכים לפרוסות עבות.
>> עוד מתוקים שווים בבלוג של ענבל - פיית העוגיות
2 טוחנים בבלנדר את התמרים ופרוסות הבננה עם החומרים לקבלת שייק סמיך וחלק. מוסיפים מעט מים בהתאם לסמיכות הרצויה.
3 יוצקים את השייק לצנצנות שייק או לכוסות גבוהות ומגישים מיד.
* המתכון מתאים ל-2 כוסות גדולות או ל-4 כוסות סטנדרטיות