צילום׃ jupiter images
סלט אדמה
סלט עדשים כתומים וירוקים
שי עשהאל | תוכנית הבוקר של קשת
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
½ ק"ג עדשים כתומים
½ ק"ג עדשים ירוקים
1 גבינת פטה כבשים (250 גר)
4 יח' עגבניות מסוג תמר
½ כוס שמן זית
4 שיני שום כתושות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
מעט אורגנו
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
את העדשים הכתומים יש לבשל כ-5 דקות במים רותחים - לסנן ולשטוף במים קרים. את העדשים הירוקים לבשל כ-20 דקות במים רותחים - לסנן ולשטוף במים קרים. לרוקן את העגבניות מתוכנן ולקצוץ דק. לפורר את גבינת הפטה ולערבב את כל החומרים.