אוכל
צילום׃ istockphoto

סלט פפאיה בוסר

מתכון מיוחד הישר מדרום הודו

ארז קומרובסקי | null | פורסם 07/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות פרוסות דקיקות של פפאיה ירוקה מקופלת

2 כפות עלי נענע טריים

1-2 כפות שמן קוקוס (ניתן להשיג בחנויות אסייתיות)

1-2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

1 כפית זרעוני חרדל קלויים (בהירים)

2.5 סנטימטרים של שורש ג'ינג'ר מקולף וחתוך לקוביות קטנות

1 כפית אבקת כורכום

מיץ מלימון וחצי בשלים

2 כפות סוכר קנים (להשיג בחנויות טבע)

מלח

אופן ההכנה:

1 כותשים את גרעיני החרדל הקלויים עם הג'ינג'ר והפלפל הירוק החריף במכתש ובעלי.

2 מוסיפים את הכורכום, מיץ הלימון, הסוכר, המלח ושמן הקוקוס.

3 מערבבים עם פרוסות הפפאיה הירוקה ועם עלי הנענע הטריים. משהים לחמש דקות כדי שהפפאיה תספוג את הטעמים, ומגישים.