צילום׃ istockphoto
סלט פפאיה בוסר
מתכון מיוחד הישר מדרום הודו
ארז קומרובסקי | null
| פורסם 07/04/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 כוסות פרוסות דקיקות של פפאיה ירוקה מקופלת
2 כפות עלי נענע טריים
1-2 כפות שמן קוקוס (ניתן להשיג בחנויות אסייתיות)
1-2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
1 כפית זרעוני חרדל קלויים (בהירים)
2.5 סנטימטרים של שורש ג'ינג'ר מקולף וחתוך לקוביות קטנות
1 כפית אבקת כורכום
מיץ מלימון וחצי בשלים
2 כפות סוכר קנים (להשיג בחנויות טבע)
מלח
אופן ההכנה:
1 כותשים את גרעיני החרדל הקלויים עם הג'ינג'ר והפלפל הירוק החריף במכתש ובעלי.
2 מוסיפים את הכורכום, מיץ הלימון, הסוכר, המלח ושמן הקוקוס.
3 מערבבים עם פרוסות הפפאיה הירוקה ועם עלי הנענע הטריים. משהים לחמש דקות כדי שהפפאיה תספוג את הטעמים, ומגישים.