אוכל

סלט אבוקדו

סלט אבוקדו מנצח של השף אנטוניו מנסה

אנטוניו מנסה | צו בישול | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 109 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

6 אבוקדו רכים
בצל סגול
פלפל אדום
2 בצל ירוק
3 כפות מיץ לימון
2 כפיות שמן זית
מלח ופלפל (על פי הטעם)

אופן ההכנה:

מקלפים את האבוקדו ומועכים אותו בעזרת מזלג. מטפטפים טיפות לימון. חותכים את הירקות לחתיכות קטנות ומערבבים יחד. מתבלים עם שמן זית, לימון, מלח ופלפל. מגישים קר.