סלט אבוקדו
סלט אבוקדו מנצח של השף אנטוניו מנסה
אנטוניו מנסה | צו בישול
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
6 אבוקדו רכים
בצל סגול
פלפל אדום
2 בצל ירוק
3 כפות מיץ לימון
2 כפיות שמן זית
מלח ופלפל (על פי הטעם)
אופן ההכנה:
מקלפים את האבוקדו ומועכים אותו בעזרת מזלג. מטפטפים טיפות לימון. חותכים את הירקות לחתיכות קטנות ומערבבים יחד. מתבלים עם שמן זית, לימון, מלח ופלפל. מגישים קר.