צילום׃ עודד קרני
סלט חסה ברוטב עשיר
סלט טעים ופשוט להכנה
עדי רם | טבע הריפוי
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
החסה, כירק עלי, היא מקור נהדר לסידן וברזל
מרכיבים :
ראש חסה
חופן צנוברים
לרוטב
רבע כוס חומץ בלסמי
רבע כוס שמן זית
שן שום כתושה
כפית מלח
כף חרדל דיזון
אופן ההכנה:
שוטפים את החסה היטב וקורעים אותה בעזרת הידיים. את מרכיבי הרוטב שמים בצנצנת עם מכסה ומנערים היטב. מוזגים את הרוטב על עלי החסה ובוזקים מעל את הצנוברים.