צילום׃ אפרת שליטא-בונדי
חזה עוף עם פלפל אדום ומנגו
טעים, מזין, דל קלוריות ופשוט ביותר להכנה, לארוחת החג, או סתם בשביל הכיף והבריאות
אושרת לוי | mako אוכל
| פורסם 03/10/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (1 מנות):
שמן זית
200 גרם חזה עוף רזה חתוך לרצועות
1 מנגו גדול חתוך לקוביות
2 שיני שום כתושות
2 פלפלים אדומים (גמבה) חתוכים לרצועות
1-2 כפיות שמן זית
2 כפיות בזיליקום טרי קצוץ
1 כפית רום (לא חובה)
1 כפית קינמון או סוכר חום
1 כפית צ'ילי יבש
1 כפית רוטב צ'ילי
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 מחממים במחבת שמן זית.
2 מוסיפים שום ואת חזה העוף עד צריבה (משנה את צבעו).
3 מוסיפים למחבת את הפלפלים, המנגו והבזיליקום.
4 ממליחים ומתבלים לפי הטעם עם הקינמון, הצ'ילי והרום.
5 מקפיצים במשך 15-20 דקות תוך כדי ערבוב, מוסיפים את רוטב הצ'ילי וממשיכים לבשל למשך 5 דקות נוספות.