אוכל
צילום׃ אפרת שליטא-בונדי

חזה עוף עם פלפל אדום ומנגו

טעים, מזין, דל קלוריות ופשוט ביותר להכנה, לארוחת החג, או סתם בשביל הכיף והבריאות

אושרת לוי | mako אוכל | פורסם 03/10/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

שמן זית

200 גרם חזה עוף רזה חתוך לרצועות

1 מנגו גדול חתוך לקוביות

2 שיני שום כתושות

2 פלפלים אדומים (גמבה) חתוכים לרצועות

1-2 כפיות שמן זית

2 כפיות בזיליקום טרי קצוץ

1 כפית רום (לא חובה)

1 כפית קינמון או סוכר חום

1 כפית צ'ילי יבש

1 כפית רוטב צ'ילי

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 מחממים במחבת שמן זית.

2 מוסיפים שום ואת חזה העוף עד צריבה (משנה את צבעו).

3 מוסיפים למחבת את הפלפלים, המנגו והבזיליקום.

4 ממליחים ומתבלים לפי הטעם עם הקינמון, הצ'ילי והרום.

5 מקפיצים במשך 15-20 דקות תוך כדי ערבוב, מוסיפים את רוטב הצ'ילי וממשיכים לבשל למשך 5 דקות נוספות.