אוכל
צילום׃ Joris Luyten, GettyImages IL

סלט תפוזים וזיתים שחורים

מתכון מרענן

גיא פרץ | | פורסם 15/07/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

50 גרם זיתים שחורים מיובשים עם מלח, חצויים ומגולענים
1 תפוז קלוף וחתוך לקוביות
20 גרם עריסה
1 כף עלי כוסברה קצוצים
1/2 כפית כמון
מיץ מלימון אחד
2 כפות חומץ
3 כפות שמן זית
5 שיני שום קצוצות

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל החומרים ומשהים לפחות למשך שעתיים. 2. מגישים בטמפרטורת החדר. הסלט עמיד בקירור למשך כיומיים.