אוכל
צילום׃ עודד קרני

סלט עשבי תיבול בויניגרט רימונים

מתכון פשוט להכנה וטעים במיוחד

יוסי נוריאל | rest | פורסם 16/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

לסלט

3 כפות שקדים מולבנים קלויים קלות במחבת
3 כפות שומשום
1 צרור עלי טרגון (עלים בלבד)
1 צרור רשאד (עלים וגבעול)
1 צרור עלי נענע (עלים בלבד)
1 צרור עלי ריחן (עלים בלבד)
1 צרור פטרוזיליה (עלים וגבעול)
2 רימונים מפורקים לגרגרים
1 חבילת בצל ירוק (הגבעולים הירוקים בלבד)

לרוטב

1/2 כוס שמן זית
5 כפות רכז רימונים
2 שיני שום קצוץ
1/4 כוס מיץ מלימון טרי
מלח, פלפל שחור גרוס, סוכר - לפי הטעם

אופן ההכנה:

להכניס את כל חומרי הרוטב לצנצנת סגורה, לערבב היטב ולצקת על העלים. לזרות מעל את תרמילי הרימונים ואת השקדים המולבנים.