אגרול אפוי
אם לא עניין השומן והקלוריות, היינו פותחים כל ארוחת צהריים באיזה שניים-שלושה אגרולים טובים, בשביל להתניע. עכשיו, כשלמדנו איך מכינים אגרול בתנור, אנחנו לגמרי מתכוונים לתת לזה צ'אנס
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ל-10 אגרולים:
10 עלי סיגר, מופשרים לפי הוראות היצרן
תרסיס שמן
למילוי:
1 בצל, פרוס דק
חצי חבילת טופו, מגוררת
3 כפות שמן זית
חצי כרוב קטן, פרוס דק
3 גזרים קטנים, מגוררים
חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ גס
2 גבעולי בצל ירוק, פרוסים דק
5 כפות רוטב סויה
חצי כפית שמן שומשום
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
1 שן שום, כתושה
פלפל שחור גרוס
לפיזור והגשה:
שומשום לבן ושחור
כמה פרוסות של פלפל צ'ילי
בצל ירוק, קצוץ דק
רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-190 מעלות.
2 מטגנים במחבת בצל וטופו עד הזהבה. מוסיפים את שאר מרכיבי המילוי. ממשיכים להקפיץ עוד 5 דקות עד לריכוך של הכרוב והגזר. טועמים ומתקנים תיבול.
3 מניחים עלה סיגר על משטח העבודה, מסדרים 2 כפות מילוי בתחתיתו, מקפלים את שני הצדדים על המילוי ומגלגלים (כמו בסרטון).
4 מסדרים את האגרולים בתבנית כשהם צמודים אחד לשני.
5 מרססים מעט שמן, מפזרים שומשום לבן ושחור ומכניסים לתנור ל-20 דקות, או עד הזהבה.
6 מזלפים צ'ילי מתוק, מפזרים בצל ירוק ופלפל צ'ילי ומגישים.
עוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!