אוכל

סלט טאבולה

גרסה משודרגת למנה המסורתית והמוכרת

ישראל אהרוני | אהרוני מבשל לחברים | פורסם 03/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 74 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

3 כוסות בורגול עבה

חצי כוס שמן זית

שליש כוס מיץ לימון

1 כף קליפת לימון

2 פלפלים חריפים מנוקים וקצוצים

1 בצל סגול גדול קצוץ

6 צנוניות קצוצות

3 מלפפונים קצוצים

3 עגבניות קצוצות

1 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

חצי כוס נענע קצוצה

חצי כוס צנוברים קלויים

1 גרגירים מפורקים מרימון אחד

אופן ההכנה:

1 משרים את הבורגול בהרבה מים קרים במשך חצי שעה. מסננים וסוחטים מעט.

מתכונים לראש השנה

2 מוסיפים לבורגול את כל הירקות הקצוצים ומערבבים.

3 מוסיפים את שמן הזית, המיץ וקליפת הלימון, מלח ופלפל.

4 ממש לפני ההגשה מערבבים פנימה את הפטרוזיליה והנענע. מפזרים מעל את הרימונים והצנוברים ואוכלים.