אוכל
צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור

סלט קינואה וחמוציות

רעננות של עלים ירוקים ומתקתקות של אגסים וחמוציות בסלט קינואה מזין ומשביע

יקי בביץ' | VIM- WELL BEING | פורסם 28/10/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 85 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1.2 ק"ג קינואה מבושלת – כוס וחצי
160 גרם סלרי אמריקאי פרוס – 4 כפות
160 גרם קשיו קלוי - חופן
200 גרם חמוציות- חופן
60 גרם פטרונענע –מיקס של נענע ופטרוזיליה - 2 כפות
15 גרם רוקט – 1 כף
60 מ"ל מיץ לימון- 2 כפות
50 מ"ל שמן זית – 2 כפות
250 גרם קוביות אגס- 2 אגסים גדולים

אופן ההכנה:

1 מבשלים קינואה במים רותחים למשך 8 דקות (עד שנפתחת) ומקררים תחת מים.

2 מערבבים את כל המרכיבים סמוך למועד ההגשה.