צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור
סלט קינואה וחמוציות
רעננות של עלים ירוקים ומתקתקות של אגסים וחמוציות בסלט קינואה מזין ומשביע
יקי בביץ' | VIM- WELL BEING
| פורסם 28/10/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1.2 ק"ג קינואה מבושלת – כוס וחצי
160 גרם סלרי אמריקאי פרוס – 4 כפות
160 גרם קשיו קלוי - חופן
200 גרם חמוציות- חופן
60 גרם פטרונענע –מיקס של נענע ופטרוזיליה - 2 כפות
15 גרם רוקט – 1 כף
60 מ"ל מיץ לימון- 2 כפות
50 מ"ל שמן זית – 2 כפות
250 גרם קוביות אגס- 2 אגסים גדולים
אופן ההכנה:
1 מבשלים קינואה במים רותחים למשך 8 דקות (עד שנפתחת) ומקררים תחת מים.
2 מערבבים את כל המרכיבים סמוך למועד ההגשה.