אוכל
צילום׃ יעל אילן, יחסי ציבור

לביבות ירק

לא לצמחונים בלבד: קציצות של תפוחי אדמה, גזר, קישואים ובצל. הכי טעים מהמחבת ישר לפה

ליה אור | mako | פורסם 08/08/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 1006 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (4 מנות):

1 גזר

1 קישוא

1 בצל

תפוח אדמה גדול

חופן פטרוזיליה קצוצה

3 ביצים

3 כפות פירורי לחם

מלח

פלפל שחור

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 מגררים את הגזר, הקישוא, הבצל ותפוח האדמה בפומפייה (או במעבד מזון).

2 מוסיפים את הפטרוזיליה, הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל ומערבבים.

3 יוצרים לביבות, מועכים אותן קלות בין כפות הידיים כדי לסחוט את הנוזלים המיותרים ומטגנים בשמן משני הצדדים, עד שהלביבות מזהיבות.

  >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה

>> לעוד מתכוני לביבות