אוכל
צילום׃ istockphoto

סלט טופו ועדשים

חגיגה של קטניות

| טבע הריפוי | פורסם 22/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות עדשים ירוקים מבושלים
300 גרם טופו
2 כפות שמן
2 כפות חומץ
2 כפות קארי
כפית וחצי מלח
רבע כפית פלפל
חצי בצל
מלפפון חמוץ
2-3 גבעולי סלרי
1 גזר

אופן ההכנה:

מפוררים את הטופו ומערבבים בקערה עם העדשים. בקערה נפרדת מערבבים את השמן, החומץ, הקארי, המלח והפלפל, ושופכים על תערובת הטופו והעדשים. קוצצים את הבצל ואת המלפפון החמוץ, חותכים את הסלרי לפרוסות דקות, ומגרדים את הגזר. מוסיפים לקערה את הירקות, מערבבים ומשפרים את התיבול בהתאם לצורך. מגישים קר.