אוכל
צילום׃ עודד קרני

סלט שורש סלרי

מתכון פשוט ובריא של ארז קומורובסקי

ארז קומרובסקי | גלובס | פורסם 21/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 שורש סלרי גדול ועסיסי
2 צנונים לא גדולים מדי
1 צרור עלי פטרוזיליה רעננים, שטופים ומיובשים

לרוטב:

1 כף חרדל דיז'ון חלק
3-4 כפות מיץ לימון
5-6 כפות שמן זית עדין
פלפל לבן גרוס דק ומלח ים גס

אופן ההכנה:

1 קולפים את שורש הסלרי, שוטפים היטב ובודקים שלא נשארו גרגרי חול בתוך חריציו. חותכים לרצועות דקיקות. 2. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוסיפים לשורש הסלרי החתוך. 3. מקלפים את הצנונים, חותכים לקוביות קטנות ומוסיפים לשורש הסלרי שעורבב עם הרוטב. 4. מפרידים את עלי הפטרוזיליה מהגבעולים ומוסיפים לסלט. מערבבים קלות ומגישים.