אוכל
צילום׃ istockphoto

סלט טופו

מתכון של מסעדת סושידו

| rest | פורסם 16/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לסלט

ראש חסה שטוף
צרור ארוגולה
3 פטריות שיטאקה שחורות
תיון תה ירוק
1/2 חבילת טופו
מעט קמח

לרוטב

3 כפות חומץ אורז
5 כפות רוטב טריאקי

אופן ההכנה:

חולטים את התה הירוק במים רותחים מצננים מעט ומשרים בתוכו את הפטריות למשך הלילה. מחממים מעט מאוד שמן במחבת רחבה, מקמחים את קוביות הטופו ומטגנים אותן כשתי דקות מכל צד. מניחים את העלים השטופים בקערה גדולה, חותכים את הפטריות לרצועות דקות ומוסיפים לקערה, יוצקים מעל את הרוטב ומוסיפים את קוביות הטופו החמות.