אצבעות חצילים אסייתיות
תוספת חריפה ומענגת לארוחה
גיל חובב | מצעד האוכל הישראלי
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 חציל גדול פרוס לאורך לפרוסות עבות
1/3 כוס רוטב סויה
קערת חריפים אסייתיים (2 כפות ג'ינג'ר קצוץ, 2 בצל ירוק קצוץ, 3 שיני שום קצוצות, 1 פלפל חריף קצוץ ללא הוורידים הלבנים והזרעים)
אופן ההכנה:
1 בסיר עם מים רותחים ושושנת אידוי מאדים את החציל כרבע שעה, עד שהוא מבושל כמעט לגמרי. 2. מצננים מעט ומפרקים בידיים לאצבעות אורך. 3. מעבירים לקערה. 4. מוסיפים את רוטב הסויה והחריפים ומערבבים. 5. מגישים עם כוסברה.
להגשה:
1/2 כוס כוסברה קצוצה.