אוכל
צילום׃ דן-יה שוורץ

חזרת

מתכון קלאסי של מסעדת קיטון

אורנה רסקין | rest | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/2 שורש חזרת
6 סלקים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס חומץ
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

חותכים את שורש החזרת לחתיכות קטנות ומשרים במים למשך חמש שעות. שוטפים היטב את הסלק ומבשלים אותו במשך שעה בסיר מלא במים. מסננים את המים, קולפים את הסלק טוחנים אותו ומערבבים עם החזרת, החומץ, המלח והסוכר.