אוכל
צילום׃ istockphoto

קישואים ביין לבן ונענע

לא רק לחובבי קישואים

עדי רם | גלריית המומחים | פורסם 03/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

3 קישואים קשים.
שמן זית
שום
מעט יין לבן

אופן ההכנה:

קלפו את הקישואים (בחרו קישואים קשים), וחיתכו אותם לפרוסות או למקלות (אם הם עסיסיים מדי ניתן לספוג מהם את המים) טגנו את השום בשמן הזית להפקת הטעם. סננו והוסיפו את הקישואים. אחרי שהקישואים מקבלים את הצבע המתאים הוסיפו מעט יין לבן. קררו, פזרו מעט נענע קצוצה או שמן זית בטעם נענע וזהו!