אוכל
צילום׃ knape, Istock

סלט בקר תאי

סלט בקר בנוסח תאי לחובבי בשר

עדי רם | מועצת הבקר והחלב | פורסם 13/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 פרוסות פילה בקר (200 – 250 גר' כל פרוסה)
1 בצל אדום – חתוך לפרוסות
2 כפות בצל ירוק קצוץ
מיץ מ-2 לימונים
קליפה מחצי לימון חתוכה לקוביות קטנות
1 כף רוטב סויה

אופן ההכנה:

1 מתבלים את נתח הפילה במעט מלח ופלפל.

2 מטגנים על מחבת סטייקים את פרוסות הפילה כ- 6-4 דקות לרמת מוכנות rare. מקררים כרבע שעה, חותכים את נתחי הפילה לפרוסות דקות ושמים אותן בקערה גדולה.

3 מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.

4 נותנים לתערובת לנוח כחצי שעה ומגישים.