צילום׃ knape, Istock
סלט בקר תאי
סלט בקר בנוסח תאי לחובבי בשר
עדי רם | מועצת הבקר והחלב
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
2 פרוסות פילה בקר (200 – 250 גר' כל פרוסה)
1 בצל אדום – חתוך לפרוסות
2 כפות בצל ירוק קצוץ
מיץ מ-2 לימונים
קליפה מחצי לימון חתוכה לקוביות קטנות
1 כף רוטב סויה
אופן ההכנה:
1 מתבלים את נתח הפילה במעט מלח ופלפל.
2 מטגנים על מחבת סטייקים את פרוסות הפילה כ- 6-4 דקות לרמת מוכנות rare. מקררים כרבע שעה, חותכים את נתחי הפילה לפרוסות דקות ושמים אותן בקערה גדולה.
3 מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.
4 נותנים לתערובת לנוח כחצי שעה ומגישים.