אוכל
צילום׃ דניאל לילה , לאכול טוב: ממטבחה של שפית טבעית

סלט סלרי עם תמרים ופקאנים

לא יודעים מה איתכם, אנחנו הולכים לרענן את ארוחת החג שלנו עם הסלט הזה בדיוק: הרבה ירוק, קצת מתיקות (תמרים! בסלט!), פקאנים בשביל הטעם והסטייל, ובעיקר - טונות של בריאות

זהר לוסטיגר בשן | לאכול טוב: ממטבחה של שפית טבעית | פורסם 26/09/19 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 259 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

10 גבעולי סלרי, פרוסים דק

4 עלי חסה, קרועים לגודל ביס

1 כוס פטרוזיליה קצוצה גס

חצי כוס עירית קצוצה

5 תמרי מג'הול, קצוצים

10 אגוזי פקאן קצוצים גס

לרוטב:

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

1 כפית סירופ מייפל (לא חובה)

מעט מלח

אופן ההכנה:

 >> מתכונים לראש השנה

1 מערבבים את חומרי הסלט בקערה.

2 מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או מנערים בצנצנת.

3 יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.

גיוונים:

* מחליפים את הרוטב בוויניגרט הדרים.

* מחליפים את התמרים בחמוציות או בתפוח עץ חצוי ופרוס דק.

* מחליפים את הפקאנים באגוזי לוז.

>> לאינסטגרם של זהר לוסטיגר בשן

המתכון מתוך הספר "לאכול טוב: ממטבחה של שפית טבעית".