אגרול דפי אורז
אז היה לנו ג'חנון, היה מלאווח והיה את הבורקס הפלאי שהתחיל את הכל. אנחנו מרגישים שהגיע הזמן להשיק את הכוכב החדש בשמי דפי האורז נטולי הגלוטן - האגרול! איך מכינים? כרגיל, ממש ממש בקלות
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ל-8 יחידות:
16 דפי אורז
חצי כרוב בינוני, חתוך לרצועות דקות
4 גזרים, מקולפים ומגוררים בפומפייה
כף שמן זית, להקפצה
2 כפות רוטב סויה דל נתרן
3 כפות שומשום
2 ביצים
חצי כוס מים
מלח
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מקפיצים במחבת את הכרוב והגזר עד לריכוך.
2 מוסיפים רוטב סויה וכף אחת של שומשום ומערבבים.
3 מערבבים בקערה ביצה, חצי כוס מים ותבלינים לפי הטעם.
4 טובלים בקערה שני דפי אורז בכל פעם, עד שהם מתרככים. מוציאים בעדינות ופורסים זה על זה על תבנית ששומנה בתרסיס שמן זית.
5 מפזרים מעט מהשומשום שנותר וכף מתערובת הירקות ומקפלים את השוליים פנימה כמו מעטפה. מגלגלים, וממשיכים כך עם שאר הדפים.
6 טורפים את הביצה שנותרה, מורחים את האגרולים ומפזרים שומשום.
7 אופים בתנור החם כ-15 דקות, או עד השחמה.
לקבוצת הפייסבוק דיאטת 17 הימים עם לידור רז כהן
לחשבון היוטיוב של קבוצת דיאטת 17 הימים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!