אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

הסוג החדש והבריא של לביבת הירק: עדשים ושומר

מערבבים עדשים, בורגול, שומר ובצל, מטגנים במחבת ומקבלים לביבות טעימות ובריאות שלא הכרתם קודם

ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל | פורסם 10/09/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס עדשים ירוקות שהושרו ללילה

רבע כוס בורגול שהושרה במים רותחים

שומר

בצל

מלח

פלפל

חצי כפית כמון

חצי כפית כורכום

שמן קוקוס

אופן ההכנה:

1 במעבד מזון מערבבים עדשים, בורגול, שומר ובצל.

 

2 מתבלים, מחממים במחבת שמן קוקוס ומטגנים משני הצדדים את הלביבות.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.

 

>> בשבוע שעבר הכנו קציצות סלמון וכרובית אפויות בתנור