אוכל
צילום׃ עודד קרני

גלילות פלפלים ולבנה

פלפלים קלויים ממולאים בגבינה מתובלת

יניב גור אריה | גלריית המומחים | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
2 פלפלים ירוקים בהירים
2 כפות שמן זית
מעט מלח ים
12 כפיות לבנה, רצוי מחלב צאן
מעט זיתים שחורים קצוצים
מעט זעתר טרי

אופן ההכנה:

קולים את הפלפלים על אש גלויה עד שקליפתם משחירה. מעבירים את הפלפלים לשקית ניילון (מאפשר לקלף את הפלפלים הקלויים בקלות) ומצננים. מקלפים את הפלפלים וחוצים אותם. משרים את הפלפלים בשמן זית ומעט מלח ים כשעה. מערבבים לבנה, זיתים וזעתר. ממלאים כל חצי פלפל בכפית לבנה ומקפלים למעין "כריך" מהודק.