צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
דייסת פאי תפוחים
מה שהופך את הדייסה הזאת למושלמת זה היכולת שלה לשלב בנונשלנט בין כל המרכיבים המזינים של דייסת קוואקר לכל הכיף והטעם האלוהי של פאי תפוחים. לא פלא שהתאהבנו
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 04/03/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
כף שמן קוקוס
2 תפוחים, מקולפים וחתוכים לקוביות
כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
כפית זרעי צ'יה
חצי כפית קינמון
מעט אגוז מוסקט מגורר (לא חובה)
רבע כוס אגוזי מלך או פקאן, חתוכים גס
2 כוסות חלב שקדים (או כל חלב שאוהבים)
להגשה:
חצי תפוח, חתוך לקוביות
חופן אגוזי מלך או פקאן, חתוכים גס
כף סירופ מייפל אמיתי (או דבש)
אופן ההכנה:
1 מחממים את שמן הקוקוס בסיר בינוני. מוסיפים את קוביות התפוח ומטגנים 2-3 דקות.
2 מוסיפים את הקוואקר, הצ'יה, הקינמון, אגוז המוסקט והאגוזים ומערבבים.
3 מוסיפים את החלב ומבשלים תוך ערבוב 5-7 דקות, עד שהדייסה מסמיכה יפה.
4 מחלקים את הדייסה המוכנה בין שתי קערות. מפזרים קוביות תפוח ואגוזים, מזלפים סירופ מייפל ומגישים מיד.
המתכון בשיתוף קוואקר