צילום׃ ShyMan, Istock
סלט יווני
מתכון שכדאי לכם לשמור: הוא קליל, מרענן, ובעיקר מאוד טעים - סלט של ירקות עם בולגרית, בצל וזיתים
| mako אוכל
| פורסם 04/10/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
5 עגבניות תמר
2 מלפפונים
בצל סגול קטנטן פרוס לרצועות
50 גרם גבינה בולגרית בקוביות
חופן זיתים שחורים מגולענים
שני גבעולי בזיליקום טרי
שמן זית
אופן ההכנה:
1 חותכים את העגבניות והמלפפונים לקוביות גדולות.
2 מוסיפים את הבצל, הגבינה, הזיתים ועלי הבזיליקום, מתבלים במעט שמן זית ומערבבים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!