צילום׃ Ahanov Michael, ShutterStock
כרוב ברוטב עגבניות
מנה טעימה וקלה להכנה על בסיס הירק האהוב
אור גץ | mako
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
בצל, קצוץ
מעט שמן לטיגון
חצי כרוב, חתוך לרצועות דקות
קופסת רסק עגבניות
חצי כוס מים
כף מיץ לימון
חצי כפית סוכר
מלח
פלפל לבן
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.
2 מוסיפים את הכרוב ומאדים תוך ערבוב כ-20 דקות, עד שהוא מתרכך.
3 מוסיפים את רסק העגבניות, המים, מיץ הלימון, הסוכר, המלח והפלפל, מערבבים היטב וממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות.