צילום׃ אפרת ליכטנשטט, יח"צ
סלט חגיגי של בייבי תרד, עגבניות שרי, ענבים ופקאן
סלט צבעוני ומלא בכל טוב שתענוג לראות כמעט כמו שתענוג לאכול
שגיא אזולאי, מסעדת לבן | mako אוכל
| פורסם 30/08/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
לסלט:
250 גרם עלי בייבי תרד שטופים ויבשים
1 חבילה נבטי חמנייה
כוס ענבים ללא גרעינים, חצויים
חצי בצל סגול, פרוס דק
כוס עגבניות שרי, חצויות
שליש כוס אגוזי פקאן, קצוצים
לרוטב:
1 כף חומץ בלסמי איכותי
2.5 כפות שמן זית
שן שום כתושה
חצי כף דבש
חצי כפית שטוחה מלח
קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מערבבים בעדינות את כל חומרי הסלט חוץ מהפקאנים.
2 מכניסים את כל חומרי הרוטב לצנצנת ומנערים היטב כדקה.
3 שופכים מהרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות. מפזרים את הפקאנים ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!