אוכל
צילום׃ אפרת ליכטנשטט, יח"צ

סלט חגיגי של בייבי תרד, עגבניות שרי, ענבים ופקאן

סלט צבעוני ומלא בכל טוב שתענוג לראות כמעט כמו שתענוג לאכול

שגיא אזולאי, מסעדת לבן | mako אוכל | פורסם 30/08/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 64 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לסלט:

250 גרם עלי בייבי תרד שטופים ויבשים

1 חבילה נבטי חמנייה

כוס ענבים ללא גרעינים, חצויים

חצי בצל סגול, פרוס דק

כוס עגבניות שרי, חצויות

שליש כוס אגוזי פקאן, קצוצים

לרוטב:

1 כף חומץ בלסמי איכותי

2.5 כפות שמן זית

שן שום כתושה

חצי כף דבש

חצי כפית שטוחה מלח

קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מערבבים בעדינות את כל חומרי הסלט חוץ מהפקאנים.

2 מכניסים את כל חומרי הרוטב לצנצנת ומנערים היטב כדקה.

3 שופכים מהרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות. מפזרים את הפקאנים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה