אוכל
צילום׃ עודד קרני

סלט חסה עם אבוקדו וקרוטונים מקמח מלא

סלט חסה משודרג וטעים במיוחד

עדי רם | טבע הריפוי | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

14 עלי חסה גדולים
חצי אבוקדו דגול חתוך לקוביות
2 פרוסות לחם מקמח מלא (רצוי לחם תוצרת בית)
שן שום קלופה
מעט שמן זית
מיץ של חצי תפוז קטן
10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים

אופן ההכנה:

לשטוף את עלי החסה ולקרוע אותם בידיים. לקלות את הלחם בטוסטר אובן עד שיהיה יבש מאוד (כמו להכנת פירורי לחם) להוציא את פרוסות הלחם ולשפשף אותן בשן השום כאשר הן עדיין חמות לחתוך את הפרוסות לקוביות. לערבב את עלי החסה, האבוקדו, הקרוטונים והעגבניות, לצקת מעל את מיץ התפוז והשמן. לערבב שוב.