אוכל
תמונת AVI׃ שיעור פרטי עם אהרוני

סלט אנדיב ברוטב הדרים

שילוב מענג של מרירות האנדיב ורעננות ההדרים

טארק שהואן | null | פורסם 19/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 66 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

3 יחידות אנדיב שטוף
1 אגס חתוך לקביות
1 תפוח חתוך לקוביות
כף אגוזי פקאן מסוכרים
גבינת רוקפור

לרוטב:

כוס מיץ תפוזים
2 כפות מיץ לימון
1/2 כף חרדל גרגרים
1 כוס שמן סויה
2 כפות שמן זית
1 כף נענע קצוצה
1 כף בזיליקום קצוץ
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

1 הכנת הרוטב: במעבד מזון מערבבים את כל חמרי הרוטב עד לקבלת רוטב חלק (את השמן מוסיפים לאט לתוך המעבד מזון) 2. הכנת הסלט: חותכים את האנדיב לחתיכות גסות. מערבבים אם כל החמרים (מלבד הגבינה) מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומגרדים את הגבינה הכחולה מעל.