תמונת AVI׃ שיעור פרטי עם אהרוני
סלט אנדיב ברוטב הדרים
שילוב מענג של מרירות האנדיב ורעננות ההדרים
טארק שהואן | null
| פורסם 19/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
3 יחידות אנדיב שטוף
1 אגס חתוך לקביות
1 תפוח חתוך לקוביות
כף אגוזי פקאן מסוכרים
גבינת רוקפור
לרוטב:
כוס מיץ תפוזים
2 כפות מיץ לימון
1/2 כף חרדל גרגרים
1 כוס שמן סויה
2 כפות שמן זית
1 כף נענע קצוצה
1 כף בזיליקום קצוץ
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 הכנת הרוטב: במעבד מזון מערבבים את כל חמרי הרוטב עד לקבלת רוטב חלק (את השמן מוסיפים לאט לתוך המעבד מזון) 2. הכנת הסלט: חותכים את האנדיב לחתיכות גסות. מערבבים אם כל החמרים (מלבד הגבינה) מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומגרדים את הגבינה הכחולה מעל.