צילום׃ רעות עזר-אסרף, mako אוכל
דג צלוי בפסטו עגבניות מיובשות
יש אנשים שפוחדים להתעסק עם דגים. אנחנו בעמדה שכל עוד יש מתכון טוב ודג טוב - אין שום סיבה לחשש. הנה, בואו תראו את הדניס הנחמד הזה, שמצריך פחות מרבע שעה של עבודה
רעות עזר-אסרף | mako אוכל
| פורסם 09/09/19
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (3 מנות):
5 יחידות פילה דניס
לפסטו:
חצי כוס עגבניות מיובשות
כוס עלי בזיליקום
כוס עלי נענע
1 גבעול סלרי
5 שיני שום שלמות
חצי כוס צנוברים, קלויים
חצי כוס שקדים קלופים, קלויים
רבע כוס אגוזי מלך, קלויים
שלושת רבעי כוס שמן זית
קליפה מגוררת מלימון אחד
מלח
אופן ההכנה:
1. טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הפסטו עד לקבלת מרקם חלק.
2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את פילה הדג כך שהעור פונה כלפי מטה. מורחים כמות נדיבה של פסטו, מכסים ומעבירים למקרר לשעה.
3. מחממים תנור ל-200 מעלות.
4. צולים את הדג 20 דקות ללא כיסוי, עד שהפסטו משחים מעט.