אוכל
צילום׃ עודד קרני

סלט עגבניות ובצל

חגיגה של צבעים, טעמים וריחות

| mako | פורסם 17/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.9 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

6 עגבניות
2 בצלים
שמן (לא זית)
מלח ופלפל (רצוי לבן)
לימון

אופן ההכנה:

1 חולטים את העגבניות במים רותחים למשך כדקה, מוציאים ומקלפים. 2. קוצצים את העגבניות המקולפות, וגם את הבצל. 3. מערבבים את העגבנית והבצל, מתבלים, סוחטים פנימה את הלימון, מוסיפים שמן ומערבבים. טיפ: אם יש לימון משומר אפשר בכיף לקצוץ אותו ולהכניס לסלט. אפשרות נוספת היא להוסיף חופן של צלפים.