אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

תבשיל ירקות עם קציצות

מנה צבעונית ועשירה בירקות ובחלבון, שגם קל להכין, גם טעים לאכול, ואפילו מאוד בריא

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 31/05/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.6 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקציצות:

500 גרם בשר טחון

2 כפות פירורי לחם

1 בצל, קצוץ דק

1/2 כפית תבלין בהרט

כפית כוסברה יבשה

מלח

לירקות:

בצל גדול, חתוך לרצועות

שומר, חתוך לקוביות

450 גרם דלעת (ללא הקליפה), חתוכה לקוביות

2 זוקיני, חתוך לקוביות

כפית תבלין בהרט

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הבשר עם שאר מרכיבי הקציצות. מעצבים לקציצות כדוריות.

2 מטגנים בסיר את הבצל כ-3 דקות, ומוסיפים את השומר לכ-5 דקות נוספות.

3 מוסיפים את הדלעת, הזוקיני והתבלינים, מערבבים ומניחים את הקציצות מעל הירקות.

4 מבשלים כ-20-25 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!