אוכל
צילום׃ istockphoto

סלט ליגיורה

סלט בטטות ועגבניות עשיר וטעים

ארי סינג | מסעדת טאבולה | פורסם 03/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

15 עגבניות שרי
1 בטטה בינונית
חצי פלפל חריף
1 בצל אדום בינוני
150 גר' רוקט

אופן ההכנה:

1 חותכים את הבטטות לפלחים דקים ומטגנים בשמן עמוק עד שמתקבל גוון זהוב ומסננים היטב. 2. חוצים את עגבניות השרי ל- 2 חצאים, את הבצל לחתיכות דקות ומערבבים בקערה. 3. מתבלים בשמן זית, מלח גס, פלפל שחור ולימון לפי הטעם ומוסיפים את הרוקט ואת הפלפל החריף. לבסוף מוסיפים את הבטטות המטוגנות ומגישים.