צילום׃ istockphoto
סלט ליגיורה
סלט בטטות ועגבניות עשיר וטעים
ארי סינג | מסעדת טאבולה
| פורסם 03/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (1 מנות):
15 עגבניות שרי
1 בטטה בינונית
חצי פלפל חריף
1 בצל אדום בינוני
150 גר' רוקט
אופן ההכנה:
1 חותכים את הבטטות לפלחים דקים ומטגנים בשמן עמוק עד שמתקבל גוון זהוב ומסננים היטב. 2. חוצים את עגבניות השרי ל- 2 חצאים, את הבצל לחתיכות דקות ומערבבים בקערה. 3. מתבלים בשמן זית, מלח גס, פלפל שחור ולימון לפי הטעם ומוסיפים את הרוקט ואת הפלפל החריף. לבסוף מוסיפים את הבטטות המטוגנות ומגישים.