צילום׃ עודד קרני
עגבניות מעושנות עם אספרגוס
מנה פתיחה מופלאה בעלת טעם ייחודי
| טבע הריפוי
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 עגבניות גדולות
כף מיץ ליים או לימון טרי
חצי כפית דבש
כפית פלפל חריף טחון
רבע כפית קורנית
רבע כפית כוסברה טחונה
רבע כפית אורגנו
רבע כפית כמון טחון
שן שום כתושה
500 גרם נצרי אספרגוס מבושלים בטמפרטורת החדר
אופן ההכנה:
קולים את העגבניות מעל להבה פתוחה עד שהקליפה חרוכה וסדוקה. מצננים מעט, וקולפים בזהירות. חוצים, מסלקים את הגרעינים וקוצצים. מעבירים לקערה גדולה ומערבבים עם כל שאר חומרי הרוטב. מוסיפים את נצרי האספרגוס ומקפיצים בזהירות. מגישים בטמפרטורת החדר