אוכל
צילום׃ עודד קרני

עגבניות מעושנות עם אספרגוס

מנה פתיחה מופלאה בעלת טעם ייחודי

| טבע הריפוי | פורסם 07/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :


‏‏‏‏‏2 עגבניות גדולות‏
כף מיץ ליים או לימון טרי
חצי כפית דבש
כפית פלפל חריף טחון
רבע כפית קורנית
רבע כפית כוסברה טחונה
רבע כפית אורגנו
רבע כפית כמון טחון
שן שום כתושה
‏500 גרם נצרי אספרגוס מבושלים בטמפרטורת החדר

אופן ההכנה:

‏קולים את העגבניות מעל להבה פתוחה עד שהקליפה חרוכה וסדוקה. מצננים מעט, ‏וקולפים בזהירות. חוצים, מסלקים את הגרעינים וקוצצים. מעבירים לקערה גדולה ומערבבים עם כל שאר חומרי הרוטב. מוסיפים את נצרי ‏האספרגוס ומקפיצים בזהירות. מגישים בטמפרטורת החדר