אוכל

סלט פול ירוק עם טונה

סלט טרי עם טונה מקופסה

ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 13/05/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.1 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 כוסות פולי פול טריים
5 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1 בצל אדום קצוץ
1 פלפל אדום חריף פרוס
3 בצלים ירוקים קצוצים
1 כף עלי אורגנו טריים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
רבע כוס מיץ לימון
1 כפית קליפת לימון מגורדת
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
4 כפות נענע קצוצה
פילה מ- 2 לימונים
1 קופסה טונה חריפה בשמן זית
שני בצלים ירוקים, חתוכים באלכסון

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפולים במי מלח כשלוש-ארבע דקות. מוציאים, מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח. מסננים שוב. 2. במחבת שמים את השמן, כשהוא חם מטגנים בו את האורגנו, פלפל אדום,שום ובצל כשלוש דקות. 3. מוסיפים למחבת את הפול לטיגון קצר, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את מיץ הלימון, מביאים לרתיחה ומבשלים דקה נוספת. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, הנענע והבצל הירוק. 4. מסירים מהלהבה ומעבירים לקערה יפה. מפזרים מעל את הטונה ולסיום את הבצל הירוק.